ONZE SERVICE
Een onderneming starten brengt risico's met zich mee. Wij willen trainers helpen dit risico te beperken en bieden een volledig ingerichte Sportruimte aan. De Sportbox Rotterdam biedt Professionaliteit en Privacy aan op een fantastische locatie met voldoende Gratis parkeergelegenheid.


DSC07776-Edit-Editjpg

PRIVACY & PROFESSIONALITEIT

In volle sportscholen is het altijd een strijd om als eerste bij de leg press te komen of de smith machine om jouw klant de waardige 60 minuten te bieden. Dit kan zowel bij jou klanten als bij andere klanten vervelend overkomen. In de Sportbox Rotterdam heb jij als trainer de volledige 60 minuten tot je beschikking.


DSC07837-Editjpg
LOCATIE

Ommoordsehof 5 is zeer goed bereikbaar en bevind zich in een Sport & Recreatiepand. Er is voldoende parkeergelegenheid, gratis en praktisch voor de deur. De ruimte is royaal te noemen met 135M2 en een hoogte van bijna 3,5M. De klanten kunnen voor of na de training een kopje koffie of thee nuttigen in de volledig huiskamer achtige wachtruimte.


DSC07816-Editjpg

GRATIS PROEFLES

Heb jij, als trainer een klant waar jij een proefles mee wil doen? Deze krijg jij geheel GRATIS van Sportbox Rotterdam tot je beschikking. 60 minuten om je volledig op je klant te focussen en niet de kosten voor het huren van de ruimte. Energy flows where concentration goes..

DSC07855-Editjpg
MUZIEK

Zonder muziek komen klanten soms de les niet door, daar hoef jij je als trainer ook geen zorgen om te maken. want voor ieders gebruik staat er een portable geluidsinstallatie klaar dat voldoende geluid produceert voor de ruimte.