GEDIPLOMEERDE & ERVAREN PERSONAL TRAINERS

Een Personal Trainer let op je houding, kent jou kracht en weer hoe hij met signalen van je lichaam moet omgaan. De meeste mensen weten niet om te gaan met bepaalde subtiele signalen die ons lichaam afgeeft. We gaan door ondanks de pijn of we geven juist weer te snel op.

Omdat een Personal Trainer constant bij je is en je continu in de gaten houdt, weet hij precies op welke momenten hij je moet pushen om door te gaan en op welke momenten hij het rustiger aan moet doen.


DUO TRAINING 

Duo training is perfect geschikt voor mensen die altijd samen trainen. Of dit nou met je partner, een vriend of een vriendin is. Een Personal Training sessie op maat, maar dan voor twee. Duo personal training is voordeliger, want de kosten worden gedeeld. Maar de kracht zit ‘m er natuurlijk vooral in dat je elkaar kunt uitdagen en motiveren!

GROUP TRAINING

Met (Small) Group Training ervaar je de voordelen van een personal trainer, maar ook de gezelligheid van trainen in groepsverband waardoor de individuele kosten lager zijn. 

Het trainen in groepsverband op een vast tijdstip onder begeleiding van een personal trainer is een goede stok achter de deur, zo sla je niet zomaar een training over.